preview

NAH-Café Bergen op Zoom

Het NAH-Café
Het NAH-Café is een gelegenheid waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel(NAH) anderen kunnen ontmoeten in een rustige en gezellige omgeving. Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan voorop. Het initiatief ter organisatie van dit café is afkomstig van een aantal mensen met NAH. In samenwerking met organisaties zoals Pauwer (voorheen NSWAC) en MEE West-Brabant is dit initiatief verder uitgewerkt tot het NAH-Café. Niet-aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van o.a. een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, MS, Parkinson, Huntington, een ongeval en andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Doelstelling van het NAH Café?
Het NAH-Café wil een gezellige uitgaansgelegenheid zijn voor en door mensen met NAH. In het NAH-Café houden we rekening met de wensen van de gasten. Er wordt dus geen luide muziek gedraaid en er is geen storende verlichting. De initiatiefnemers van het café zijn zelf mensen met NAH. Zij zijn gedurende de avond in het Café aanwezig als gastvrouw/gastheer. Het café is bedoeld voor volwassenen die hebben moeten leren leven met NAH. Het café is een tweewekelijks treffen op de donderdag- avond. Een introducé van een gast is natuurlijk ook van harte welkom.

 

 

 

 

Routebeschrijving NAH-Café Bergen op Zoom

Busroute
Vanaf het station vertrekt om 19.49 uur stadsbus 25 richting Bergse Plaat.. Uitstaphalte is Het Kompas, daarna is het nog 5 minuten lopen naar het Sportcafé Sportza.

Autoroute
Vanaf heden zijn wij gevestigd in Sportza.

Adres: Boulevard-Noord 6, 4617 HD Bergen op Zoom

Downloads NAH-Café Bergen op Zoom

NAH-cafe Bergen op Zoom brochure

 

Social media NAH-Café Bergen op Zoom

Facebookpagina NAH-Café Bergen op Zoom