NAH-Café 's-Hertogenbosch

Het NAH-Café is verhuisd!
Met ingang van 04-04-2017 zijn de gezellige avonden niet meer bij "In de Roos".
We zijn er in geslaagd om een nieuwe locatie te vinden en kunnen jullie met blijdschap mededelen dat de nieuwe locatie "Buurthuis Deuteren" is geworden.

Adres: Activiteitencentrum Buurthuis Deuteren
Baksvelstraat 112
5223 XM, 's-Hertogenbosch

We zijn er van overtuigd dat jullie Buurthuis Deuteren als zeer prettig zullen gaan ervaren. De avonden zullen natuurlijk weer verzorgd worden door onze vrijwilligers. Zij zullen er voor zorgen dat de avonden weer gezellig, ontspannend en soms creatief gaan worden.

Het NAH-Café is een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Als je moet leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte hebt aan een leuke uitgaansgelegenheid, dan ben je van harte welkom in ons café: NAH-Café ’s-Hertogenbosch.

In het NAH-Café heb je geen last van harde muziek, drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid!

De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, dus voor en door mensen met NAH.

Het NAH-Café is afgestemd op mensen vanaf 18 jaar die na hun geboorte een vorm van hersenletsel hebben opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval, Multiple Sclerose of Parkinson.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. Op de foto hier bovenaan de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten.

U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch.
Graag tot ziens!

 “Prikkel je hersenen en kom bij NAH-Café `s-Hertogenbosch”.


 

 

 

Downloads NAH-Café 's-Hertogenbosch

Flyer NAH-café Den Bosch

 

Social media NAH-Café 's-Hertogenbosch

Website: www.nahcafedenbosch.nl

Facebookpagina: NAH-Café 's-Hertogenbosch