NAH-Cafe Eindhoven-Nuenen

NAH-Café Eindhoven/Nuenen

Recent is Zorgatelier Nuenen verhuisd naar een pand in Stipthout (Helmond) en gaan verder onder de naam NAH zorgatelier De Stip.

De NAH-Café activiteit kunnen we daar niet voortzetten. Het cmb/LEV-groep in Nuenen gaan kijken of ze deze activiteit onder kunnen brengen. Hierover is nog geen uitsluitsel bekend.

 

 

 

 

 

 

 

Over NAH-Café Eindhoven/Nuenen
Het NAH-Café is een gelegenheid voor jong en oud waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) anderen kunnen ontmoeten in een rustige en gezellige omgeving. Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan voorop. In het NAH-Café kunt u uitgaan, nieuwe contacten aanknopen, gezellig met elkaar praten. Het is een plaats om met anderen iets te drinken en/of om afspraken te maken om samen iets te gaan ondernemen. Een plek waar u uzelf kunt zijn en waar u niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

Het NAH-Café is er voor ú en dat betekent geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer, maar wél gezelligheid!

Het initiatief voor het organiseren van dit café is afkomstig van een aantal mensen met NAH. In samenwerking met organisaties zoals Zorgbelang Brabant, Paladijn en NAH netwerk ZO- Brabant.

Het NAH-Café houdt rekening met uw wensen die u ook ten alle tijden kunt uiten aan de mensen van de organisatie.

Social media NAH-Café Eindhoven/Nuenen

Facebookpagina: NAH-Café Eindhoven/Nuenen