Breda foto 2018

NAH-Café Breda

Heb je Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ben je op zoek naar een gezellig, rolstoeltoegankelijk café waar de muziek niet zo hard staat?

Kom dan eens langs in NAH-Café Breda!
Bezoekers vanaf 18 jaar met NAH kunnen hier onder het genot van een drankje in contact komen met anderen. Gezellig met elkaar kunnen praten zonder dat je last hebt van harde muziek. Het café is rolstoeltoegankelijk. Je kan in het café ook ontspannen een tijdschrift lezen of biljarten. In de zomer is er een jaarlijkse barbecue.

NAH kan het gevolg zijn van een CVA, een hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, MS, Parkinson of andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan. NAH-Café wordt gerund door een werkgroep van mensen met NAH in samenwerking met Zorgbelang Brabant. De werkgroepleden verwelkomen de bezoekers in het café.

Verschil NAH-Café en Café Brein

Het NAH-Café en Café Brein zijn twee verschillende cafés. Er zijn in het NAH-Café geen hulpverleners aanwezig. Er worden ook geen thema’s besproken. Mocht je hier toch behoefte aan hebben, dan kun je terecht bij Café Brein.

 

Beste gasten van het Nah café Breda,

 

Goed nieuws!

 Na lange tijd van sluiting is het eindelijk zover.

We hebben groen licht gekregen en mogen gaan starten op onze nieuwe locatie:

 

Wijkcentrum  ’t Houwke

Grote Houw 227

4817RE Breda

 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  

 

We willen jullie op de hoogte brengen dat we ons team hebben uitgebreid met Bregje van Hees

Bregje is ambulant begeleidster binnen Amarant Nah.

Ze heeft heel veel zin om kennis te maken het de gasten van ons mooie Nah café

 

Groetjes en hopelijk tot ziens!

Anita, Henk, Bregje en Mariette

NAH-Café Breda heeft er voor gekozen om geen folders in het café te leggen van bedrijven of organisaties. Het is ook niet mogelijk om enquêtes te houden in het café. We willen de bezoekers graag een ontspannen avond uit bezorgen.

Het is niet toegestaan om in het NAH-Café foto`s te maken die bedoeld zijn voor publicatie, zonder toestemming van het NAH-Café en hotel Merlinde. We vinden de privacy van de bezoekers van het NAH-Café en de gasten van hotel Merlinde erg belangrijk.

 

 

Downloads NAH-Café Breda

NAH-café Breda folder 2023

Social media NAH-Café Breda

 Facebookpagina NAH-Café Breda